Рік народження: 1964
Науковий ступінь: немає
Наукове звання: немає
Контакти
- semenyshyn_g@tntu.edu.ua
- 0931991085
- вул. Руська 56, корпус 2 , ауд. 62
Семенишин Галина Мирославівна
Старший викладач
Освіта
- молодший спеціаліст • Програмування для швидкодіючих математичних машинЛьвівський технікум промислової автоматики • 1983
- спеціаліст • Технологія машинобудування , металорізальні верстати та інструментиТернопільський приладобудівний інститут • 1992
Досвід роботи
- операторТернопільський філіал Львівського політехнічного інституту,кафедра теоретичної механіки1983 — 1995
- інженер програмістЛабораторія ПЕОМ1995 — 2001
- асистентКафедра інформатики і математичного моделювання2001 — 2016
- старший викладачКафедра інформатики і математичного моделювання2016 — тепер
- старший викладачКафедра систем штучного інтелекту та аналізу даних (СА)
Підвищення кваліфікації
- стажуванняЗахідноукраїнський національний університет • 2023 • Довідка 409Мета: вдосконалення професійної підготовки шляхом поглиблення і розширення професійних знань, умінь і навичок, оновлення та поглиблення фахових, науково-методичних, педагогічних компетентностей, що сприяє якісному виконанню посадових обов'язків
Публікації
Опубліковано:
підручників (посібників) – 7, наукових статей – 17
Перелік основних наукових та методичних праць:
- Михайлишин М. С. Узагальнення фізичних співвідношень деформаційної теорії термопластичності на випадок врахування розвантаження / Михайло Михайлишин, Галина Семенишин // МММТЕС, 22-23 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 19–24.
- Дацишин (Костюк) К.Є., Семенишин Г.М., Юкало В.Г., Характеристика молекулярних мас продуктів протеолізу концентрату сироваткових білків отриманих за дії панкреатину, Наукові праці НУХТ, /Категорія Б/, 25(5) ,2019-с.233-239
- Семенишин Г.М., Сторож Л.А., Юкало В.Г., Протеоліз казеїнових фракцій ензимами лактококів, Наукові праці НУХТ, /Категорія Б/, 2020- с.88-94
- Дацишин (Костюк) К.Є., Семенишин Г.М., Юкало В.Г., Технологія пасти сиркової з гідролізатом білків сироватки молока, Наукові праці НУХТ, /Категорія Б/, 27(5) , 2021-с.90-98
Навчальні дисципліни
- Сертифікат ЕНК № 0420 ((2023-06-15))