Professor CV

Рік народження: 1983
Науковий ступінь: канд. техн. наук
Наукове звання: доцент
Наукові інтереси
  • Зниження енергоємності процесу сушіння казеїну
  • Підвищення екологічності молокопереробних підприємств
  • Очистка молочної сироватки
Контакти
Кравець Олег Ігорович
Доцент кафедри обладнання харчових технологій
Освіта
  • Магістр • Обладнання переробних та харчових виробництв
    Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя • 2006
Наукові ступені
  • кандидат технічних наук • Рік присвоєння: 2015
    Спеціальність: 05.18.12 – Процеси і апарати харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
    Тема дисертаційного дослідження: "Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази" • Науковий керівник: Шинкарик Марія Миколаївна
Вчені звання
  • доцент кафедри обладнання харчових технологій • Рік присвоєння: 2021
Досвід роботи
  • Голова первинної профспілкової організації студентів ТНТУ ім. І.Пулюя
    Первинна профспілкова організація студентів ТНТУ ім. І.Пулюя
    2005 — 2019
  • Асистент кафедри обладнання харчових технологій
    Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
    2012 — 2016
  • Старший викладач кафедри обладнання харчових технологій
    Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
    2016 — 2018
  • Доцент кафедри обладнання харчових технологій
    Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
    2018 — по даний час
Підвищення кваліфікації
  • Стажування
    ПрАТ «Тернопільський молокозавод» • 2020
    Мета: Професійний розвиток та підвищення рівня професійної підготовки з дисциплін «Процеси та апарати харчових виробництв» та «Теплотехніка»
Публікації
Опубліковано: підручників (посібників) – 1, наукових статей – 16, тез доповідей – 38, навчально-методичних праць – 13
Перелік основних наукових та методичних праць:
  • Improvement of environmental sustainability of milk processing enterprises / Oleh Kravets, Mariia Shynkaryk, Viktor Kravets // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2024. — Vol 114. — No 2. — P. 111–118.
  • Шинкарик М.М., Кравець О.І. Основи теплотехніки: навч. посібник. – Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2024. 132 с.
  • Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production / Mariia Shynkaryk, Viktor Voroshchuk, Oleh Kravets, Olha Krupa, Natalia Zvarych // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2022. — Vol 108. — No 4. — P. 43–53.
  • Орлюк Ю.Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, М.Р. Коневич / Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси» – 2018р. – № 10. – С. 226-231
  • Орлюк Ю.Т. Математична модель фільтрування малоконцентрованих суспензій/ Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І.Кравець / Збірникнауковихпраць «Продовольчіресурси» – 2017р. – № 8. – С. 29-36