Рік народження: 1983
Науковий ступінь: канд. техн. наук
Наукове звання: доцент
Наукові інтереси
- Зниження енергоємності процесу сушіння казеїну
- Підвищення екологічності молокопереробних підприємств
- Очистка молочної сироватки
Контакти
- kravets_o@tntu.edu.ua
- 251789
- вул. Руська 56
Кравець Олег Ігорович
Доцент кафедри обладнання харчових технологій
Освіта
- Магістр • Обладнання переробних та харчових виробництвТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя • 2006
Наукові ступені
- кандидат технічних наук • Рік присвоєння: 2015Спеціальність: 05.18.12 – Процеси і апарати харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвТема дисертаційного дослідження: "Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази" • Науковий керівник: Шинкарик Марія Миколаївна
Вчені звання
- доцент кафедри обладнання харчових технологій • Рік присвоєння: 2021
Досвід роботи
- Голова первинної профспілкової організації студентів ТНТУ ім. І.ПулюяПервинна профспілкова організація студентів ТНТУ ім. І.Пулюя2005 — 2019
- Асистент кафедри обладнання харчових технологійТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя2012 — 2016
- Старший викладач кафедри обладнання харчових технологійТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя2016 — 2018
- Доцент кафедри обладнання харчових технологійТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя2018 — по даний час
Підвищення кваліфікації
- СтажуванняПрАТ «Тернопільський молокозавод» • 2020Мета: Професійний розвиток та підвищення рівня професійної підготовки з дисциплін «Процеси та апарати харчових виробництв» та «Теплотехніка»
Публікації
Опубліковано:
підручників (посібників) – 1, наукових статей – 16, тез доповідей – 38, навчально-методичних праць – 13
Перелік основних наукових та методичних праць:
- Improvement of environmental sustainability of milk processing enterprises / Oleh Kravets, Mariia Shynkaryk, Viktor Kravets // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2024. — Vol 114. — No 2. — P. 111–118.
- Шинкарик М.М., Кравець О.І. Основи теплотехніки: навч. посібник. – Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2024. 132 с.
- Heat exchange in a chamber apparatus with a circulation circuit during cheese masses production / Mariia Shynkaryk, Viktor Voroshchuk, Oleh Kravets, Olha Krupa, Natalia Zvarych // Scientific Journal of TNTU. — Tern.: TNTU, 2022. — Vol 108. — No 4. — P. 43–53.
- Орлюк Ю.Т. Реологічні особливості виробництва сиру / Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, М.Р. Коневич / Збірник наукових праць «Продовольчі ресурси» – 2018р. – № 10. – С. 226-231
- Орлюк Ю.Т. Математична модель фільтрування малоконцентрованих суспензій/ Ю.Т. Орлюк, М.М. Шинкарик, О.І.Кравець / Збірникнауковихпраць «Продовольчіресурси» – 2017р. – № 8. – С. 29-36
Навчальні дисципліни