Новини

19 Жов
2023

Динаміка зміни результатів випускного анкетування

Додано відображення зміни результатів випускного анкетування протягом навчальних років. Інструмент знаходиться у Керування / Статистика / Випускне анкетування.

1 Жов
2023

Вдосконалення сторінки видимості навчальних планів

Виправлено хиби, додано перевірки ID із розкладом, покращено відображення.

2 Вер
2023

Скачування записів занять в MP4 відеоформаті

Додано можливість скачувати записи зустрічей в BigBlueButton в MP4 відеоформаті.

10 Сер
2023

Додано інформацію про країну IP-адреси при здачі тестів

При перегляді тестових здач, біля IP-адреси додано двобуквений код країни походження адреси.

3 Кві
2023

Додано можливість імпорту матеріалу у PDF форматі

Матеріал можна імпортувати із PDF-формату: PDF-файл буде розміщений у файловому менеджері курсу і доданий із допомогою iframe на сторінку матеріалу. У статистиці курсу розмір тексту імпортованого із PDF буде враховано. Інструмент знаходиться у Керування / Матеріал / Імпорт Word/ODT/PDF.

9 Січ
2023

Покращено вид навчального плану для студентів

Вдосконалено інструмент навчального плану для студентів: покращено UI, додано можливість бачити всі семестри активного навчального плану, можливість друку/експорту в PDF, виправлено хиби.

15 Сер
2022

Можливість передати курс у власність іншій особі

Додано можливість для власників курсів відмовлятись від курсу та передавати його у власність іншій особі. Авторські права на матеріали курсу не втрачаються. Інструмент знаходиться у Керування / Властивості / Передати курс.

15 Тра
2022

Статистика онлайн-занять

Відтепер статистика активності на онлайн-заняттях зберігається і доступна для перегляду в будь-який час протягом 12 місяців з часу проведення заняття.

 

1 Тра
2022

Публікація записів веб-конференцій

Додано можливість публікувати записи веб-конференцій, зустрічей. Опубліковані записи зберігатимуться на сервері без обмежень в тривалості. Їх можна використати, як елементи матеріалу курсу, чи вбудувати в існуючі сторінки матеріалу за допомогою тегу <iframe>.

Також, додано можливість скачувати записи для платформ Mac OS та Linux.

22 Вер
2021

Фотофіксація та ідентифікація при здаванні тестів

У властивостях тесту доступна функція фотофіксації (Керування/Тести і анкети/Змінити/Використовувати фотофіксацію). Користувачі зможуть здавати такий тест лише за наявності камери (ноутбук, смартфон, настільний комп’ютер із веб-камерою, тощо). Перед здачею такого тесту студент погоджується із умовами здачі та надає доступ до своєї камери. Під час здачі тесту, кожні кілька секунд, на сервер транслюється зображення людини, що здає тест. І, таким чином, після завершення здачі викладач зможе бачити ці записи та контролювати хто здавав тест.

Система також отримує фото студента із бази даних університету і робить порівняльний аналіз обличчя людини, яка здавала тест та обличчя студента в базі даних університету та повідомляє наскільки вони збігаються.

22 Вер
2021

Месенджер Telegram як засіб для комунікації із викладачем курсу

Telegram дозволяє встановити username (напр. @durov) і надавати його іншим для зв’язку із вами, зберігаючи приватним свій телефонний номер. Ми додали такий канал зв’язку для студентів із викладачами курсів. Вказавши свій Telegram username у своєму профілі в системі електр. навчання, появиться відповідний канал зв’язку із вами в блоках «Про курс».
22 Вер
2021

Вдосконалення автогруп

Змінено поведінку автогруп. Тепер вони не поділяються на роки навчання, а завжди актуальні (поточні). Автогрупи самостійні (не потребують втручання) та надійні – на них можна покладатись, призначаючи завдання та тестові проходження.
11 Вер
2019

Студентська ліцензія Microsoft Office 365

Кожен студент та працівник університету може отримати аккаунт Microsoft Office 365 під студентською або викладацькою ліцензією. Зробити це можна на сторінці "Мої курси" -> "Microsoft Office 365", або на домашній сторінці будь-якого курсу:





Аккаунтом можна користуватись незалежно від системи електронного (дистанційного) навчання. 
Створені в Office 365 роботи, або будь-які документи, збережені в хмарному просторі Office 365 (OneDrive), можна здавати в скриньку завдань (для студентів):

А також, текстові документи імпортувати в матеріал курсу (для інструкторів):
11 Вер
2019

Автоматичний імпорт матеріалу із форматів Word та Libre/OpenOffice

Автоматичний імпорт із Microsoft Word (усіх версій), LibreOffice/OpenOffice в Матеріал ATutor. Керування / Матеріал / Імпорт з Word, ODT:

10 Вер
2017

Оновлено інструкцію

Оновлено інструкцію системи електронного навчання ATutor для лекторів, інструкторів "Розробка навчальних курсів в ATutor".
Додано розділи:
  • 6.1.5. Вставка відеоматеріалів у текст лекцій
  • 6.1.6. Вставка аудіоматеріалів у текст лекцій
  • 6.1.7. Вставка презентацій у текст лекцій
26 Чер
2016

Запис на курс із бази АСУ

Дуже легко записати студентів на курс можна із допомою інструменту "Запис із бази даних університету":



Також тут можна надрукувати / зберегти списки потрібних груп.
26 Чер
2016

Автогенерація груп та автозапис в групи

Тепер, при записі студента на курс (будь-яким способом), автоматично створюється для нього відповідна внутрішня група (якщо ще не створена) і він автоматично в неї записується. Не потрібно це робити вручну як раніше. Таким чином внутрішні групи завжди автоматично актуальні.
Автоматично згенеровані групи мають тип із префіксом "!Auto".
26 Чер
2016

Друк результатів тесту

Результати тесту можна зручно надрукувати:
26 Чер
2016

Тренувальний режим тесту

При редагуванні/створенні тесту можна задати йому "тренувальний режим":

26 Чер
2016

Завдання :: приховати

Деколи завдання потрібно приховати (напр. якщо воно буде актуальним в наступному семестрі). Це можна зробити при редагуванні завдання: